Forum

Spune-ti parerea pe forumul nostru Pescuit si Vanatoare

Intra in forum

Blog

Vezi ultimele stiri despre Pescuit si Vanatoare

Vezi blogul nostru

Programe Educationale

 

Program Educaţional 

Scopul acestor programe educaţionale este reprezentat de obţinerea unei atitudini corecte a copiilor faţă de mediul înconjurător şi tot ceea ce înseamnă natură. Acesta este un deziderat al statelor europene, întrucât adulţii de mâine trebuie să iubească şi să respecte natura. 

Începută de timpuriu, educaţia ecologică are şanse mari, cu atât mai mult cu cât copiii trebuie să înţeleagă faptul că pe Terra există interdependenţă între populaţia umană şi nenumăratele specii de plante şi animale, între societate şi ciclurile biologice din natură. În plus, ei trebuie să înţeleagă semnificaţia şi importanţa terminologiei „arie naturală protejată” şi „specii protejate”.

 

Program individual de birdwatching

În cazul în care nu aveţi un grup, sunteţi bineveniţi şi la ture individuale de birdwatching. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de înscriere birdwatching, anunţându-ne perioada în care doriţi să veniţi. Noi vă putem pune la dispoziţie un ghid, pentru a vă îndruma în aventura dvs.
 
Tarif: 20 RON/ZI
 
Aşteptăm să ne contactaţi!
 
 
 
 

Pescuit

✓ Vadu Rosu

✓ Dumbravita

✓ Arini

MAI MULT »

Vanatoare

În  România, vânătoarea este percepută, de peste 50 de ani, ca o activitate facută cu masură, desfăşurată în scopul menţinerii, cu arma de vânătoare, a echilibrului în natură. Mai exact spus, în scopul menţinerii echilibrului dintre speciile de vânat prădător şi cele de vânat plantivor.

MAI MULT »

Birdwatching

✓ Prezentare

✓ Regulament

✓ Galerie foto

✓ Tarife si orar

✓ Formular de inscriere

✓ Cazare

MAI MULT »

Produse

La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime – producția produselor finite – comercializarea și distribuția produselor finite. 

MAI MULT »