Forum

Spune-ti parerea pe forumul nostru Pescuit si Vanatoare

Intra in forum

Blog

Vezi ultimele stiri despre Pescuit si Vanatoare

Vezi blogul nostru

Testimoniale

 

Folosesc aceasta ocazie ca sa va multumesc inca o data pentru ziua minunata pe care ne-ati oferit-o dvs. si firma Doripesco! Promitem sa va facem cunoscuta initiativa cunostintelor si prietenilor nostri, pentru ca, in acest fel, sa contribuim si noi la cunoasterea, respectarea si ocrotirea minunilor pe care ni le ofera natura tarii noastre, in general si cea a Brasovului, in special! Le multumim si partenerilor dvs. de la Facultatea de Silvicultura, respectiv d-lui prof. Dan Ionescu, pentru pasiunea cu care ne-a prezentat magica lume a pasarilor, locuitori ai apelor de la Dumbravita! Aceste imagini de vis vor ramane intiparite pentru totdeauna in mintea noastra avida de cunoastere, chiar daca, uneori, parea ca nu suntem suficient de atenti si sensibili la lumea inconjuratoare! 

Cu deosebita consideratie, elevii claselor a IV-a A si a III-a B de la Scoala 1, Brasov si d-nele inv. Sandu Maria si Belc Elena!

                                                                                                                  Înv. Maria Sandu

 

 

Ziua de ieri a fost deosebita atat pentru mine cat si pentru  elevi. A fost o experienta  care ne-a prilejuit cunoasterea unor locuri de o frumusete rara si intalnirea unor oameni minunati.

Va multumim pentru tot inca o data.

Inv. Alina Aldea

                                                                                                                  Înv. Alina Aldea

Pescuit

✓ Vadu Rosu

✓ Dumbravita

✓ Arini

MAI MULT »

Vanatoare

În  România, vânătoarea este percepută, de peste 50 de ani, ca o activitate facută cu masură, desfăşurată în scopul menţinerii, cu arma de vânătoare, a echilibrului în natură. Mai exact spus, în scopul menţinerii echilibrului dintre speciile de vânat prădător şi cele de vânat plantivor.

MAI MULT »

Birdwatching

✓ Prezentare

✓ Regulament

✓ Galerie foto

✓ Tarife si orar

✓ Formular de inscriere

✓ Cazare

MAI MULT »

Produse

La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime – producția produselor finite – comercializarea și distribuția produselor finite. 

MAI MULT »