Arie naturală protejată
Delta din Carpați

Un “colţ de Rai” între munţi Delta din Carpaţi este arie naturală protejată, sit Natura 2000 şi Sit Ramsar, situată în Depresiunea Bârsei, judeţul Braşov. Delta din Carpaţi înseamnă în primul rând armonia naturii. Peştele trăieşte în mediu natural controlat, cu vegetaţie acvatică, stuf, păsări şi animale de apă. Această arie are 415 ha de apă, stufăriş, canale, pâraie, mlaştini, pajişti umede şi inundabile şi este încă singurul Sit Ramsar din Regiunea 7 Centru.

Delta din Carpați
Activităţi pentru relaxare şi agrement

În această agitaţie cotidiană, pentru a ne delecta şi uita de problemele zilnice, dar şi pentru a avea o viaţă cât mai sănătoasă, este foarte important să ne bucurăm de natură şi tot ceea ce înseamnă ea.

Specialități pescărești
Produs în Delta din Carpați

La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime – producția produselor finite – comercializarea și distribuția produselor finite.

Doripesco a devenit prima companie producătoare de peşte și produse procesate din pește care are atestat de produse tradiţionale.

Delta din Carpați
Noutăți

delta din carpati
Forum
Informații la zi despre tot ce se întâmplă pe bălțile administrate de noi, cât și informații utile despre Birdwatching și Vânătoare - photo hunting. Așteptăm întrebări, comentarii și sugestii.
delta din carpati
Concursuri de pescuit
Informații despre concursurile de Pescuit, regulamente, înscrieri, desfășurare, clasamente
deltadincarpati
Doripesco S.A.
Str. Bisericii nr. 224
Loc. Halchiu
Jud. Brasov - Romania
Contact