deltadincarpati

Delta din Carpați
Pescuit la Doripesco

Pescuitul a fost practicat de om din cele mai vechi timpuri, pentru a-i asigura o bună parte din hrană. Cu timpul, lucrurile au evoluat, iar pescuitul nu mai reprezintă o necesitate, o modalitate de supravieţuire, transformându-se într-un hobby, ba chiar o metodă de recreere. În mitologia greacă, Poseidon reprezintă protectorul marinarilor, dar şi al pescarilor.

Lucrurile au evoluat, s-au modificat uneltele, trecându-se de la suliţe la plase şi aparaturi ultra moderne. Pescuitul sportiv s-a dezvoltat destul de bine şi destul de repede, din cauza pasiunii oamenilor şi obsesiei de perfecţionare şi demonstrare a abilităţilor de pescar.
Baza Vadu Roşu, cu o densitate piscicolă de excepţie, oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv („prinzi şi eliberezi”).
Delta din Carpaţi Doripesco-Dumbrăviţa, reprezintă o arie naturală protejată de aproximativ 420 ha, din care cca. 180 ha lacul de acumulare şi zona adiacentă, iar restul complexul de heleştee şi alte terenuri învecinate.
Balta de la Arini este dedicată celor care doresc să aibă parte de o zi liniştită la pescuit şi să se bucure de o locaţie minunată la Olt.
Informatii despre concursurile de Pescuit, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente
Informatii despre concursurile de Pescuit, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente
deltadincarpati
Doripesco S.A.
Str. Bisericii nr. 224
Loc. Halchiu
Jud. Brasov - Romania
Contact