Novac Afumat din Tara Barsei- protectie nationala - web

Protecție Națională pentru Novacul Afumat din Țara Bârsei

Novacul este un pește prelucrat sub formă de fileuri, afumate la cald cu rumeguș de esenţă tare (fag) pentru o aromă unică, metodă tradițională de afumare din aria geografică „Țara Bârsei”. Fileurile sunt de culoare de la galben-auriu cu reflexe metalice, spre cafeniu, având textură fibroasă, fără depuneri de grăsime, cu gust ușor afumat și puțin sărat.

Produsul „Novac Afumat din Țara Bârsei” este singurul produs din sectorul piscicol care se bucură de certificarea „Protecție Națională”. În plus, acest produs marca Delta din Carpați-Doripesco se află în curs de obținere a certificării IGP (Indicație Geografică Protejată).

Publicat de

Delta din Carpati Doripesco

Doripesco este o afacere de familie dezvoltată cu pasiune și devotament, cu dragoste pentru profesiune și respect pentru natură. Ne-am străduit și am reușit cu succes să îmbinăm producția de pește cu pescuitul sportiv și turismul de profil. Datorită începuturilor, creșterea și prelucrarea peștilor reprezintă partea sentimentală a afacerii. În timp, am reușit să ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activități cum ar fi turismul, construcțiile, producția de betoane și îmbutelierea de apă de izvor plată.

12 gânduri despre “Protecție Națională pentru Novacul Afumat din Țara Bârsei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>